Gatubarnsvolontärer

Gatubarnsvolontärer är en grupp ungdomar från Husum som i ett år har samlat in pengar för att kunna åka på en välgörenhetsresa till Brasilien.

Lite Uppdatering

Publicerad 2015-04-05 22:20:18 i Allmänt,

Hej! 
Vi har det helt underbart här borta i ett hjärtligt och varmt Brasilien ❤️. Eftersom det är påsk och många av de ställen som vi har planer att volontärsarbeta på är stängda eller med lite personal att ta emot oss har vi ägnat dagarna att träffa Elienes alla fantastiskt fina och underbart vänliga släktingar och vänner. De gör verkligen allt för att vi ska känna oss välkomna och hemma här. De har så mycket kärlek och omtänksamhet så det är omöjligt att inte trivas.

Clores Lages är en mycket känd konstnärinna i Brasilien och en nära vän till Eliene. Då det tragiskt nog blev inbrott i vårt första planerade boende strax innan vi åkte till Brasilien var Clores vänlig och hjälpte oss så att vi fick hyra huset billigt av hennes son Mahal Lages som är bilförsäljare. Huset är galet lyxigt och fint. För endast 90:-/ person och natt har vi ett hus som är inbrottssäkert och med egen vakt, pool, tennisbana, fotbollsplan, biosallong och egen helikopterplatta. Galet nog äger Mahal inte mindre än fyra helikoptrar. Vi kan inte annat än vara tacksamma och hoppas på att han har lust att komma på en liten kaffetår så att vi får oss en liten flygtur över Governador Valadaris ☺️.

Efter en solig förmiddag vid poolen är vi idag bjudna på lunch till Aloisio och Patricia. Här får vi tillfälle att se fotbollsmatchen mellan Cruzeiro - Tombesse. Här får vi även tillgång till internet så att vi äntligen kan uppdatera er på hur vi har det. 

Med ca 100 kg extrabagage så lyckades vi konstigt nog att få in alla dessa leksaker, snuttefiltar, kläder och godis till Brasilien och i morgon ska vi ÄNTLIGEN åka till barnhemmet Cidade Dos Meninos för att få träffa alla barn 💕.

Ha det bäst borta i kalla Sverige medan vi njuter här i Brasilien. Vi uppdaterat så fort vi har tillgång till internet igen. 

Alla leksaker vi blivit sponsrade hemmifrån Sverige.


Vårt suuperfina hus
Eliene, Viktor och Weslem :)

GLAD PÅSK!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gatubarnsvolontärer

Gatubarnsvolontärer är en grupp ungdomar från Husum som i ett år har samlat in pengar för att kunna åka på en välgörenhetsresa till Brasilien. Den 1 april 2015 åker vi till Governador Valadares där vi kommer arbeta som volontärer på ett barnhem som heter Cidades dos Meninos, vi kommer besöka en skola, ett hem för unga flickor som har barn och vi kommer att arbeta med gatubarn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela